APA MICELARĂ

APA MICELARĂ

Demachiant pentru ten sensibil

150ml

Mai multe detalii


99,00 lei cu TVA

BIO1511

Acest demachiant îmbină prospeţimea apei cu eficacitatea uleiului. Micelele, mici particule tensio-active, provoacă o mini-emulsie care încarcerează impurităţiile, machiajul şi excesul de sebum de la suprafaţa pielii. Apa mincelară lasă pielea netedă şi extrem de confortabilă. Fără să conţină săpun, ea respectă pH-ul natural al pielii, la fel ca orice produs facial adaptat tenului sensibil.

Este compusă din apă de trandafiri şi apă de flori de portocal, cei mai eficienţi şi apreciaţi ingredienţi activi mediteraneeni. Apa de trandafiri purifică şi tonifiază pielea, în timp ce apa de flori de portocal calmează iritaţiile.

Folosită seara, Apa micelară înlătură delicat machiajul şi impurităţile acumulate de-a lungul zilei. Dimineaţa, rolul ei este de a trezi pielea şi de a o tonifia înainte de începerea ritualului matinal de înfrumuseţare.

Charme d’Orient a selecţionat atent cei mai buni ingredienţi activi, cu certificare BIO pentru ca această apă micelară să poată fi adaptată chiar şi celor mai sensibile tenuri.

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate. Powered by AMP
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6