Gomaj pentru piele sensibila

 

Gommajul este indispensabil starii de bine a pielii. Insa uneori, gomajul clasic poate agresa tenurile hiper-sensibile, ducand la iritaii sau la aparitia petelor rosii. Pentru aceste tenuri delicate a fost creat un alt tip de exfoliant: gommageul enzimatic.

Gama BIO by Charme d'Orient a fost creata special pentru ingrijirea pielii sensibile. Azi, ea se imbogateste cu Gommage-ul Enzimatic BIO. Acest gomaj este unic datorita combinatiei de acizi de fructe, ulei de argan si alte uleiuri vegetale care confera prospetime si luminozitate chiar si celor mai sensibile tenuri.

Acizii de fructe, cunoscuti si sub numele de AHA, sunt recunoscuti pentru actiunea keratolitica: faciliteaza

desprinderea celulelor moarte de la suprafata pielii. Celulele din piele au o durata de viata de aproximativ

28 de zile. Dupa ce aceasta perioada s-a incheiat celulele moarte se mentin la suprafata pielii

impiedicand-o sa respire si sa se oxigeneze. Acizii de fructe indeparteaza delicat aceste celule permitand o mai buna oxigenare.

In acelasi timp, uleiurile vegetale hranesc pielea in profunzime si o ajuta sa-si conserve vitalitatea. Uleiul de argan si cel de migdale dulci ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare si nutritie a epidermei care devine astfel mai luminoasa.

Actiunea sincretica a acizilor de fructe si a uleiurilor vegetale continute in Gommage-ul Enzimatic BIO ajuta la restructurarea non-invaziva a pielii. Tenul isi redobandeste luminozitatea si prospetimea.

 

 

 

delicatetea unui gommage bio...

Stafuri de utilizare : Aplicati Gommage-ul Enzimatic BIO pe pielea umeda - fata si gat. Masati cu miscari circulare timp de 2- 3 minute si clatiti cu apa. Repetati procedeul odata sau de doua ori pe saptamana.

Gommage Enzimatic Bio

Tub de 50 ml - 137 lei

Disponibil pe www.charmedorient.ro

in SPA-uri si saloane cosmetice partenere.

 


Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate. Powered by AMP SDQ
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6