ALCHIMIA FRUMUSEŢII

 

 Ritualul HAMMAM

Tratament de detoxifiere, hidratare, elasticitate și fermitate

 

Hammam-ul este un ritual oriental foarte special de curățare și purificare, pe care femeile din Asia și    Africa de Nord îl practică de secole petru a-și revigora corpul și mintea. Pentru oriental, Hammam-ul  reprezintă o funcție socială și spirituală – curățarea și purificarea, grija față de corp și spirit.

 

În traducere literară, Hammam înseamnă “pătrunderea căldurii” și respectă cinci etape succesive și obligatorii: curățarea cu săpun negru tradițional marocan, gomajul cu mănușa specială kassa, clătirea cu apă din abundență, masca cu argilă rassoul și modelajul cu ulei de argan. La finalul acestui ritual, pielea este curăţată, hidratată, suplă, luminoasă, satinată şi deosebit de confortabilă.  În plus, Uleiul de Argan este un remediu eficient împotriva procesului de îmbătrânire. Protejează împotriva agresiunilor externe, hrăneşte, regenerează pielea în profunzime şi reface elasticitatea.Ceremonie Orientală

ritual de relaxare profundă, hidratare, elasticitate și redarea fermității pielii
 

Acest ritual îşi are originea în vremea reginei Cleopatra şi este unul dintre cele mai eficiente ritualuri de curăţare şi purificare corporală.  Masajul delicat cu peeling-ul cu cristale roz are rolul de a hidrata, hrăni şi catifela pielea, este urmat de o împachetare în argilă rassoul, cu rol mineralizant, antiseptic şi energizant şi de un masaj relaxant cu Ulei de Argan.

 

Compoziţia uleiului de argan îi conferă proprietăţi excepţionale: previne uscarea pielii, îi ameliorează hidratarea, încetineşte îmbătrânirea naturală, este restructurant şi regenerant. Se potriveşte perfect pielii uscate, deshidratate, căreia îi redă supleţea şi îi atenuează aspectul neplăcut.

 Acest veritabil răsfăţ oriental este ideal pentru o îngirjire eficientă a corpului, cu efecte benefice asupra întregului organism. Ritual Honey Moon

tratament cu efect de catifelare, refacerea elasticității și atenuarea vergeturilor.

 

 

Ritual Marocan cu Argan

tratament ultra hidratant și anti-oxidant

Acest ritual își are originea în timpurile orientului antic când era practicat în principal de către femei, care își masau corpul și părul cu ulei de argan pentru a se înfrumuseța, sau obișnuiau să dea o lingură de ulei noilor născuți pentru a le ura noroc și bun venit pe lume. În zona berberă din Maroc era utilizat în prevenirea și tratarea mai multor boli. 

Acest ritual începe cu aplicarea unui peeling corporal cu nucă de argan şi luffa, urmat de împachetarea în argilă rassoul, o argilă puternic mineralizată cu effect astringent, dedurizant, de fortifiere, şi de calmare a iritaţiilor. 

Masajul cu Ulei de Argan este o adevărată sursă de energie şi de frumuseţe. Bogat în acizi grași Omega 3 și Omega 6, vitamina E și alţi antioxidanți naturali, Uleiul de Argan este un remediu eficient împotriva procesului de îmbătrânire, cu efect de fermitate şi lifting.Bronzare Orientală cu Henna


 

Bronzarea orientală cu henna lasă un bronz natural fără pete şi fără nuanța portocalie specifică celorlalte autobronzante. Autobronzarea cu henna este singura metodă de bronzare 100% naturală. Datorită ingredintelor din compoziție, bronzarea cu henna este, în același timp, un tratament pentru întregul corp. Pudra de henna are ca principal ingredient taninul care, pe lângă pigmentarea pielii, are efect de întărire a vaselor sanguine fragile, închiderea porilor și tonifierea pielii. Loțiunea de bronzare conține extrase vegetale bogate în vitamine, mierale și oligoelemente cu proprietăți astringente, antibacteriene și de protecție, ce contribuie la menținerea unei bune hidratări a epidermei.


Epilare cu pastă de miere

 Rețetă brevetată Charme d’Orient Paris

Pasta de miere este un compus 100% natural ce contine miere pura si suc de lamaie – Reteta Brevetata Charme d’Orient. Metoda de aplicare la rece este mai putin dureroasa decat celelalte metode de epilare.
Pasta de miere este maleabila, antiseptică, antibacteriană, hrănitoare, termorezistentă, cu proprietăţi de vindecare. Incetineste cresterea parului si ajuta la prevenirea cresterii firelor sub piele. In timp, aceasta metoda echivaleaza cu o epilare semi-definitiva, deoarece parul nu mai creste in anumite zone.
Datorita peelingului profund si delicat si functiei de hidratare epilarea cu pasta de miere este si un tratament corporal deosebit de eficient.
Se curata foarte usor cu apa calduta si este biodegradabila.
Aceasta metoda de epilare poate fi realizata doar de o persoana instruita in aceasta tehnica.


Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate. Powered by AMP SDQ
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6