Tratamente și cosmetică tradițională orientală

 

      În 1994 Yasmina Zeroug înființează Charme d’Orient, un centru de   frumusețe   cu totul aparte,ce evocă rafinamentul culturii orientale, simbolismul ritualurilor de înfrumusețare și grația feminină. În 1998 ia naștere Asociația Charme d’Orient specializată în tratamente și cosmetică orientală. Pe lângă metodele de tratament, Charme d’Orient își propune să promoveze veritabile ritualuri tradiționale de înfrumusețare orientală, împreună cu o gamă completă de produse cosmetice adaptate femeii moderne – de la ceară depilatoare, uleiuri de masaj, produse de igienă zilnică, până la tratamente profesionale pentru față și corp.

ORIGINEA ȘI FABRICAREA PRODUSELOR

     Charme d’Orient selecționează atent produsele de calitate, fabricate cu fidelitate în tradiția artizanală și în concordanță cu reglementările europene privind produsele cosmetice. Înregistrată la Agenția Franceză de Securitate Sanitară și Produse de Sănătate, compania are o echipă specializată în adecvarea procesului de fabricare la normele de calitate în vigoare.

Charme d’Orient colaborează cu producători din diferite țări ale lumii orientale: Maroc, Siria, Liban, Tunisia… Alegem doar produsele autentice, fabricate după metodele artizanale tradiționale. Din tradiția marocană am ales săpunul negru și uleiul de argan, din cea siriană am preluat săpunul de Alep… Toate produsele sunt extrase direct de la sursa lor de origine și sunt
prelucrate de specialiști în laboratoarele de cosmetică din Franța.


2007 - Congresul Internațional de Estetică Aplicată de la Paris, Les Nouvelles Esthetiques, Charme d’Orient este desemnat câștigător al premiului H. Pierantoni pentru Inovație cu gama de tratament anti-îmbătrânire AORES


2009 - gama BELLE NIGELLE câștigă premiul H. Pierantoni pentru Inovație. Charme d’Orient este primul institut care readuce nigella sativa în cosmetică.


2010 - Charme d'Orient primește premiul H. Pierantoni pentru Inovație pentru următoarele produse:

    Cremă gomaj cu cristale roz - Gama Aores

    Gel pentru duș cu săpun negru și ulei de argan

    Gomaj parfumat din piatră de alaun cu miere & lăptișor de matcă


2011 - Charme d'Orient primește premiul H. Pierantoni pentru Inovație pentru gama BIO by Charme d’Orient


Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate. Powered by AMP SDQ
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6