RITUALURI FACIALE

 

 

Ritual Marocan cu Ulei de Argan

ritual anti-rid, de fermitate şi luminozitate

 

    În Antichitate, femerile orientale  își masau corpul și părul cu ulei de argan pentru a se înfrumuseța şi obișnuiau să dea o lingură de ulei noilor născuți pentru a le ura noroc și bun venit pe lume. În zona berberă din Maroc, uleiul de argan era utilizat în prevenirea și tratarea mai multor boli.

    Uleiul de Argan care stă la baza acestui ritual este bogat în acizi grași Omega 3 și Omega 6, vitamina E și antioxidanți.

    Procedura include un peeling profund care pregăteşte pielea pentru acţiunea elementelor active ale măştii cu Ulei de Argan, Rassoul, miere şi lăptişor de matcă şi un masaj de lifting facial cu Unt de Arganier, cu rolul de a reda prospeţimea tinerească a feţei.  

    Acest tratament este un remediu eficient împotriva procesului de îmbătrânire, graţie proprietăţilor uimitoare ale ingredienţilor activi care calemează tenul, îi redau elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea. 
 Ritual Belle Nigelle

tratament pentru tenul sensibil și foarte sensibil

 

    Inspirat din Egiptul Antic, acest tratament are la bază uleiul pur de nigella, unul dintre secretele de înfrumuseţare ale Reginei Cleopatra. Formulat special pentru pielea foarte sensibilă, Belle Nigelle se remarcă în special prin proprietăţile antioxidante, hidratante, regeneratoare, cicatrizante şi antiseptice.

    Acest ritual este o perfectă transpunere în atmosfera orientală prin utilizarea unor ingrediente exotice precum untul de shea, extractul de ceai verde şi antioxidanţi, uleiurile esenţiale de lămâie, geranium, lemn de cedru şi patchouli şi uleiul de canella.

    Cu o durată de mai bine de o oră, Belle Nigelle este un adevărat răsfaţ exotic al simţurilor.
Ritual BERBER cu cereale, miere și lăptișor de matcă

hidratare intensă pentru tenul matur și foarte deshidratat

 

    Originar din regiunea berberă din Maroc, acest ritual foloseşte ingrediente 100% naturale precum pasta de susan, cereale marocane, mierea şi lăptişorul de matcă. 

    Ca orice tratament oriental, acest ritual mizează pe o curăţare profundă a pielii pentru a permite o mai bună acţiune a ingredienţilor activi din masca de susan, mierea şi lăptişorul de matcă.

    Cu un efect ultra hidratant şi catifelant, este un tratament ideal pentru pielea foarte sensibilă. Calmează iritaţiile şi oferă o protecţie ridicată împotriva factorilor nocivi externi, conferă luminozitate şi energie tenului.Ritual Honey Moon

tratament anti-rid, de refacere a elasticității și a luminozităţii


 

    Acest ritual îşi are originea în timpurile Orientului Antic când femeile utilizau uleiul de argan pentru a-şi masa corpul şi părul pentru a se înfrumuseţa, sau pentru prevenirea şi tratarea mai multor boli. Acest ritual, adaptat în special tenurilor mature, are la bază acţiunea cumulată a unor produse menite să redea tinereţea, prospeţimea şi frumuseţea.

    Săpunul de Alep, renumit pentru textura fină şi pentru efectul emolient, restabileşte filmul hidrolipidic şi are efect antiseptic şi dezinfectant.    

    Masca Albă cu miere şi Lăptişor de matcă ajută pielea să dobândească o tentă perlată atenuând petele brune şi cearcănele, conferind supleţe şi luminozitate. 

    Uleiul de Argan efectuează o acţiune de regenerare celulară, luptând astfel contra cicatricilor acneice. 

    Acest tratament are rolul de a îmbunătăţi aspectul tenului, pielea devenind suplă şi luminoasă.


Ritual Tunisian 

lifting facial  

    Principalul agent de lifting din cadrul acestui ritual este sarea de alaun din compoziția produselor. Acesta este un procedeu/efect 100% natural.

    Sarea se alaun se obține din piatra de alaun, formată din săruri minerale extrase dinTunisia. Alaunul are efecte astrigente și antiseptice, recunoscute de mii de ani. După curăţarea profundă a tenului şi aplicarea unei măşti din argilă rassoul cu rol hidratant, purifiant, matifiant și de redare a fermității tenului, se efectuează un masaj cu Balsmaul de Alaun. 

    Acesta are proprietăți hrănitoare, hidratante și regeneratoare datorită cerii de albine (redă elasticitatea și suplețea pielii), uleiului de argan (efect anti-aging datorită acizilor grași esențiali) și a untului de shea (hrănește și protejează). 

    Acest ritual favorizează reactivarea celulară cu efect asupra unui spectru larg de afecțiuni cutanate. Tenul îşi recapătă luminozitatea, supleţea şi fermintatea. Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate. Powered by AMP SDQ
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6