Ulei de Nigella

Ulei de Nigella

Ulei de Nigella,

100 ml

Mai multe detalii


99,00 lei cu TVA

1413

Uleiul de nigella, cunoscut și sub denumirile de chimen negru, negrilică sau
cernușcă, este extras din seminţele florii de Nigella Sativa. Utilizat în Orientul
Apropiat pentru proprietăţile medicinale şi cosmetice, Nigella este denumită în
Egipt, “sămânța binecuvantată”. Obținut prin prima presare la rece și bogat în acizi
grași Omega 6, Omega 9, palmitic, stearic, este utilizat în cosmetică îndeosebi
pentru proprietăţile antiseptice, calmante, regeneratoare și antioxidante. Este
indicat în mod natural pentru pielea normală/uscată și în mod special pentru pielea
sensibilă sau iritată, vindecând un spectru larg de afecțiuni precum: acnee, iritații,
puncte negre, pori deschiși, inflamații cutanate. Eficența sa a fost demonstrată și în
ameliorarea inflamațiilor și iritațiilor produse de psoriazis. Nigella se mai poate
utiliza ca tratament al scalpului pentru vindecarea iritațiilor și îndepărtarea mătreții
imediat după prima utilizare.

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Newsletter
Contact

Tel: +40 740 135 867
Email: comenzi@charmedorient.ro
contact@charmedorient.ro

© Copyright Charme d'Orient 2017 Toate drepturile sunt rezervate.
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6